Rólunk

                A Pada Murre márka 2003 óta van jelen a piacon és egy gazdag klienskörrel büszkélkedik, amely minőségi szolgáltatásainak is jelképe.

Már az indulás óta sok energiát fektettünk bele egy professzionális csapat felépítésébe, kiváló infrastruktúra és kiemelkedő technikai erőforrások segítségével, hogy kifogástalan szolgáltatást nyújtsunk vásárlóinknak.

             Saját márkáink mellett, Pada Murre , Pablone, Consigliere, Blei Frei és Il Padrino.

Termékeink minősége, a részletekre való odafigyelés, alkalmazottaink magas fokú hozzáértése, valamint a fejlett vezetés mind hozzájárultak, hogy cégünk uralja a romániai piacot és hogy jelen lehessen a külföldi piacokon is.

Célunk, hogy ügyfeleink sajátos és egyedi stílusával kapcsolatos álmait valóra váltsuk. Kiváló minőségű termékeket és átfogó tanácsadási szolgáltatásokat ajánlunk, amelyek ügyfeleink számára eleganciát, biztonságot és bizalmat nyújtanak.

A Pada Murre értékei :

Szakértelem: ügyfeleink igényeinek kielégítésével és a jó csapatmunkával törekszünk a kiválóságra. Figyelünk minden részletre és tiszteljük az eljárásokat minden egyes ruhadarab elkészítésénél.

Minőség: cégünk alapvető értékét jelképezi. Ez motivál minket, hogy összetett és gyors szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Kezdeményezés: tiszteletben tartva vásárlóink egyedi elvárásait mi mindig megtaláljuk a megoldást, hogy ezeket maximálisan kielégítsük.Ezért ösztönözzük a kezdeményezést, kreativitást és keressük azon megoldásokat, amelyek a legjobban megfelelnek vásárlóink elvárásainak.

« Egy elégedett kliens a legjobb reklám egy cég számára. Valószínűleg ez a magyarázata annak, hogy a legtöbb új vásárlónk a már meglévő klienseink és alkalmazottaink ajánlásával érnek el bennünket. Ez egy olyan dolog, amire büszkék vagyunk, de ugyanakkor tudatosítja bennünk, hogy figyelmesnek kell lennünk. Figyelmet szentelünk minden egyes ruha minden elemére, nem engedhetjük meg magunknak, hogy felszínesen kezeljünk akár egy apró részt is annak gyártásánál, csomagolásánál vagy éppen reklámozásánál.